Billeder

Bygningerne er beliggende:
Møllemarken 6 Hou, 8300 Odder.

Vi tilbyder fleksible depotrum med leje helt ned til kr. 15,- pr. m3 pr. måned incl. moms. Der er mulighed for at leje en velholdt Fiat Ducato kasse vogn årg. 2007  med 13 m3 kasserum til flytningen.

Alle vores områder er videoovervåget og med tyverialarm, der har direkte opkobling til vagtfirma. Desuden er hele arealet omkring bygningerne video overvåget. Vi har det nu ellers fredeligt og roligt, men man ved jo aldrig.

Med vores depotrum får du flere disponible m3 til dit eget hjem. Vi opbevarer det, du alligevel aldrig bruger, så du kan bruge pladsen på alt det, du bruger i din hverdag.

Hos os får du et frostfrit, velisoleret depotrum, som du har adgang til hele døgnet – 365 dage om året. Med din adgangskode og nøgle kommer du ind på et videoovervåget område. Derudover har du en unik kode til  bygningerne. Ved alle indgange med alarm modul er der video overvågning.

Du kan opbevare stort set alt hos os. Vores depotrum er rene og tørre. De har alle lav fugtighed, hvilket gør dem yderst velegnede til opmagasinering af møbler og andet indbo, vintertøj, musikinstrumenter, arvegods – ja selv opbevaring af motorcykler kan du klare let og enkelt. Vores depot har brede gange og plane gulve uden dørtrin. Kom ubesværet rundt. Selv palleløftere og pallestablere kører fint rundt. Hvis du har truck certifikat kan du frit benytte pallestableren og palleløfterne. Pallestableren klarer 3,30 m i højden. Til alle er det sækkevogne til fri afbenyttigelse. God arbejdslyst.

Når vi har modtaget din henvendelse, aftaler vi et tidspunkt, hvor kontrakten underskrives og nøglen udleveres.

Det er vigtigt at du som lejer får en opbevaringsløsning, der passer til dig. der er derfor også altid mulighed for at få en uforpligtende fremvisning af vores faciliteter inden du beslutter dig.

I forbindelse med at kontrakten underskrives og nøglen udleveres betales depositum og første lejeperiode.

Hos os lejer du et aflukket depotrum, hvor du sætter din egen hængelås på døren. Det er derfor kun dig, der har adgang til de ting du har opmagasineret.

Hængelåsen til at sætte på døren skal du selv medbringe hjemmefra.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre dine ting bedst muligt. Det er dog altid dig som lejer, der er ansvarlig for at dine ting er tilstrækkeligt forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Derfor er det en god ide lige at snakke med dit forsikringsselskab inden du flytter dine ting til opbevaring.

Lagerhotel Erhverv KLIK HER

Billige depotrum i Århus syd

Billige depotrum med fleksibel størrelse

Århus syd depotrum. Kun 400 kr. pr. måned for 9,5 m3
Vi bygger efter dit behov. Valgfri højde op til 6 meter.
Billig depotrum i Hou ved Odder tæt på Århus syd.
Standard depotrum 2,0 m x 2,0 m x 2,38 m – 9,5 m3

Højde på depot rum fra 2,4 meter 6,0 meter

Depotrum bygges efter behov fra 2,5 m3 til dit behov.

Depot og Opbevaring Odder
Opbevaring af Trailerbåd
Depot og Opbevaring Samsø
Depotrum
Priser
Opbevaring Multiboks
Flytning Udland
Faciliteter
Bygninger
Kontakt