Flytning Udland. Depot og opbevaring.

Danmarks billigste kvalitets opbevaring

Bo i hele verden. Opbevar i Århus syd.

Vi bestemmer prisen, du bestemmer resten:-)

Har du behov for opbevaring ved flytning til Udlandet eller hvis du skal flytte hjem igen så er flytning Udland. Depot og opbevaring en mulighed.

Vi klarer det meste: Send containeren til os og vi pakker den ud og på lagerplads, lagerrum eller andet efter ønske. Det er også muligt at hele containeren flyttes ind i hallen. Så er dine ting uberørte indtil du selv åbner containeren igen.

Sikkerheden er i top med kameraer inde og ude. Der er alarm med central tilknyttet. Der er brandsikring. Derfor kan du trygt opbevarer hos os.

Bemærk at hvis du selv vil tømme eller fylde containeren så er der køkken, bad og internet til fri afbenyttelse ved til- eller fraflytning på Møllemarken 6 Hou, Odder.

Fællesfaciliteter KLIK HER

Depot & Opbevaring Erhverv KLIK HER

Bygningerne er beliggende:
Møllemarken 6 Hou, 8300 Odder.

Information om flytning til udlandet

Hvis du står overfor at skulle flytte til udlandet, og har ejendele der  skal blive i Danmark, men ikke vil stå for alle de logistiske problemer som der som regel medfølger ved en flytning til udlandet, så kan man med fordel finde et flyttefirma som specialiserer sig i at flytte i containere. Men markedet for flyttefirmaer kan hurtigt virke uoverskueligt og det kan være svært at finde den rigtige hjælp til netop ens helt konkrete behov for flytning til udlandet. Internationalflytning.dk specialiserer sig i at sammenligne tilbud fra flyttefirmaer som specialiserer sig i både flytning til udlandet og flytning fra udlandet, og kan derfor finde netop det flyttefirma som bedst kan hjælpe dig med din flytning.
Vores anbefaling er at du med fordel kan flytte til og fra Danmark samt flytte til depot med containere. Det er nemt og effektivt. Samtidigt opnår dine ejendele den bedste beskyttelse.

Århus syd depotrum. Kun 400 kr. pr. måned for 9,5 m3
Vi bygger efter dit behov. Valgfri højde op til 6 meter.
Billig depotrum i Hou ved Odder tæt på Århus syd.
Standard depotrum 2,0 m x 2,0 m x 2,38 m – 9,5 m3
Billige depotrum i Århus syd
Højde på depot rum fra 2,4 meter 6,0 meter
Billige depotrum med fleksibel størrelse
Depotrum bygges efter behov fra 2,5 m3 til dit behov.

Depot og Opbevaring Odder
Opbevaring af Trailerbåd
Depot og Opbevaring Samsø
Depotrum
Priser
Opbevaring Multiboks
Faciliteter
Bygninger
Billeder
Kontakt